walk

tt puppies

Beestjes en Baasjes te Gent

dsc00341

Flanders Expo te Gent van 15/4 tot 17/4/2006 

Nadat het bestuur vorig jaar de 1 ste editie van “Beestjes en Baasjes” hadden bezocht, stond het vast dat de BTTC volgend jaar zou meedoen en niet mocht ontbreken. Dus bij de 2 de “Beestjes en Baasjes” was onze club present.

Onze stand in de hondenstraat was niet groot , wel zeer functioneel, en  wat betreft de belangstelling vielen we zeker op. Zaterdag had May haar pup bij, deze had ze zeker 20 X kunnen verkopen.Wij hadden zondag en maandag ons nestje van 6 pups bij(8 weken). De puppy’s en de TT’s waren de sterren van de dag en hadden veel belangstelling. Het viel op dat veel mensen het ras niet kenden. Is dit een Shih Tsu? Een maltezer? of “oh een samson” (wijzend op onze Dayla).

Wij kregen veel vragen over de TT’s, welke kleuren, vacht, kammen, grootte, karakter, sociaal gedrag enz…. De sfeer op de stand was zeer goed. We hadden het zeer druk om iedereen te woord te staan. We konden ons uitleven om met liefde over onze TT’s te praten.Voor we het wisten was het reeds avond. Ik geloof dat niemand verwacht had dat het zo’n succes zou worden.

De meningen over de beurs waren een beetje verdeeld. Uit gesprekken met mensen konden we afleiden dat een groep de beurs te klein vondt en deze waren snel buiten. Maar was je echt geïnteresseerd in “alle beestjes” + alle wedstrijden kon je er gerust minimum 4 uur doorbrengen.

Welke beestjes kwam je tegen? o.a. paarden, pony’s, lama’s, terrarium met spinnen, reptielen en amfibieën, een superstand met vissen in een aquarium, neerhofdieren, kattenstraat, hondenstraat, roofvogels enz….

Ook traden er ieder uur beestjes op met hun baasjes.Alle standen waren ondergebracht in één grote hal, waarbij open ruimten opgevuld werden met gras, vijvertjes en eilandjes met tropische nepdieren zoals krokodillen, olifanten en neushoorn .

Nu was er maar één hal, maar je mag er zeker van zijn dat door dit succes er volgend jaar nog meer beestjes zullen komen zodat de 2 de hal ook vol is. Ik hoop dat onze club, de BTTC volgend jaar weer meedoet. Ze kunnen zeker op ons rekenen, misschien ook op jullie?

Liesbet en Remy Thora-Dubois

contact

TT

© 2017 SJL Creations - We make your website work

Please publish modules in offcanvas position.