walk

tt puppies

Beestjes en Baasjes te Gent

dsc00341

Flanders Expo te Gent van 15/4 tot 17/4/2006 

Nadat het bestuur vorig jaar de 1 ste editie van “Beestjes en Baasjes” hadden bezocht, stond het vast dat de BTTC volgend jaar zou meedoen en niet mocht ontbreken. Dus bij de 2 de “Beestjes en Baasjes” was onze club present.

Onze stand in de hondenstraat was niet groot , wel zeer functioneel, en  wat betreft de belangstelling vielen we zeker op. Zaterdag had May haar pup bij, deze had ze zeker 20 X kunnen verkopen.Wij hadden zondag en maandag ons nestje van 6 pups bij(8 weken). De puppy’s en de TT’s waren de sterren van de dag en hadden veel belangstelling. Het viel op dat veel mensen het ras niet kenden. Is dit een Shih Tsu? Een maltezer? of “oh een samson” (wijzend op onze Dayla).

Najaarswandeling te Bokrijk

dscn0212

Kan dit?

Zeker, daar in oktober de najaarsstormen overheersen en onze TT’s steeds te vuil werden,besliste het bestuur om de wandeling te verhuizen van oktober naar september. Goede gok blijkt nu. Het was postkaartenweer, meer dan 33°C. Om 12u50 kwamen gelukkig de eerste TT’s aan met hun baasjes Liesbet en Gino. De begroeting was hartelijk onder de TT’s. Oef, wij dachten dat iedereen het vergeten was. Gelukkig groeide de groep aan tot 38 honden ( 35 TT’s) en 3 andere honden, nl.: 1 Tibetaanse mastief, 1 Hollandse herder en 1 ruwharige teckel en ook 42 baasjes. Het was een blij weerzien van alle mama TT’s met hun puppy’s, dochters en zonen.

contact

TT

© 2017 SJL Creations - We make your website work

Please publish modules in offcanvas position.